Rekry

Kiinteistönvälittäjä, LKV

 

Oletko kiinteistövälitysalan kokenut tekijä, kiikarissasi uudet tulevaisuuden tuulet ja mielenkiintoiset uudet mahdollisuudet?

Kiinteistönvälitystalomme Kiinteistönvälitys Kallio LKV etsii tiiviiseen riviimme kokenutta, aikaansaavaa ja ammattimaista kiinteistönvälitysalan LKV-ammattilaista. Tehtävänäsi on työskennellä asiantuntevana kiinteistönvälittäjänä osana huipputiimiämme ja ottaa oma paikkasi kasvavassa toimistossamme.

Edellytämme, että sinulla on kiinteistönvälitysalalta jo kertynyttä aiempaa kokemusta sekä alan LKV-pätevyys. Toivomme lisäksi, että olet työskentelyotteeltasi organisointikykyinen, vastuullinen ja aikaansaava, tunnet alan vaatimukset ja toimit hyvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Toivomme myös, että sinulta löytyy pientä pilkettä silmäkulmasta ja osaat vaativien työtehtävien lomassa ottaa porukan dynamiikan huomioon: tulet juttuun muiden tiimiläistemme kanssa.

Tarjoamme sinulle selkeän, alamme huipulle lukeutuvan palkkausmallin. Palkkausmalli koostuu joko kilpailukykyisestä provisiosta tai toivoessasi saat työnkuvaasi myös lisävastuuta kiinteästä palkan osasta.  Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuudet päättää itse siitä, kuinka työsi hoidat – tarjoten samalla sinulle toimistomme täyden tuen. Meillä pidämme huolta toisistamme ja katsomme, että jokainen saa työstään irti juuri sen, mitä työltään toivoo eniten. Toimistollamme kaikuu nauru ja toimintaamme kantaa hyvä fiilis, joka välittyy myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme saakka.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän yläkaupungilla, osoitteessa Kauppakatu 5. Kivijalkamme toimii meille ytimenä, jossa parhaat ideat saavat alkunsa ja jossa myyntitiimi kokoontuu säännöllisesti päivittämään uusimmat kuulumisensa. Takaamme sinulle kuitenkin täysin vapaat kädet toimia osana tiimiämme ja suunnitella itse oman ajankäyttösi parhaaksi katsomallasi tavalla – työsi voit tehdä toiveidesi mukaan täysin kotitoimistolta, autosta tai vaikka laiturin nokasta käsin.

Kallio LKV on uuden ajan kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Missiomme on kasvaa alamme uudeksi, innovatiiviseksi toimijaksi ja haastaa alan perinteisempiä toimintatapoja uusilla tuoteratkaisuilla ja toimintatavoilla. Toimimme asiakaslähtöisesti ja nykypäivän asiakkaiden elämäntyyleihin vastaten. Kilpailukykyiset, uudet palvelumallimme ovat voimakkaan muutoksen alla ja ne julkaistaan pian.

Hae meille töihin osaksi tulevaisuuden asiantuntevinta ja mielenkiintoisinta kiinteistönvälitystaloa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille 12.8.2018 mennessä osoitteeseen nina.tawast@kalliolkv.fi.  Ethän aikaile – aloitamme haastattelut heti sopivien hakemuksien saavuttua.

Lisätiedustelut puhelimitse arkisin klo 10-12:

Nina Tawast
Markkinointipäällikkö
Kallio LKV
0405522811

Hakuaika: 17.7 – 12.8.2018

 

Jooble logo-kuva