Valokuvaus

Asunnon myyntikuvat ovat ehkä yksi merkittävin yksittäinen asunnon myyntiin vaikuttava asia. Asunnon myyntikuvien merkitys korostuu nykypäivänä entisestään, kun lähes kaikki asunnot löytyvät internetistä ja ensimmäinen vaikutelma asunnosta tehdään valokuvien perusteella. Onnistuneilla kuvilla saadaan ostajan kiinnostus heräämään ja hänet tutustumaan asuntoon tarkemmin. Vastaavasti huonoilla kuvilla mielenkiinto asuntoa kohtaan voidaan latistaa jo alkumetreillä.

Jotta voimme saada asunnosta parhaan mahdollisen hinnan sekä lyhyen myyntiajan, panostammekin kohteissamme laadukkaisiin myyntikuviin. Käytämme ainoastaan ammattilaisen ottamia valokuvia. Jokainen kohde kuvataan ammattilaisen toimesta ja kohteesta riippuen otamme myös ilmakuvia. Yhteistyötä teemme usean eri valokuvaajan kanssa.

Valokuvausvinkit asunnonmyyjille:

1. Siivoa ja karsi tavaraa ennen valokuvausta

2. Kuvaa luonnonvalossa, silloin kun päivänvaloa on eniten

3. Vältä salaman käyttöä

4. Vältä ”peilikuvia” ja kalansilmäobjektiivia

5. Kerro kodista, älä sisustussommitelmista

6. Kuvanlaatu

Valokuvausvinkit asunnonmyyjälle

Asunnon pohjakuvat

Aivan kuten asunnon valokuvissa, ei ole yhdentekevää millaisilla pohjakuvilla asuntoa esitellään. Laadukkaat ja havainnolliset pohjakuvat antavat selkeän ja arvokkaan kuvan asunnosta sekä viimeistelevät kokonaisuuden. Käytämme kaikissa kohteissamme ainoastaan ammattilaisten tekimiä pohjakuvia. Yhteistyökumppaninamme toimii NanaVisuals.

https://www.nanavisuals.fi/pohjakuvat