Myyntistailaus

Asuntoa myydessä on tärkeää panostaa hyviin myyntikuviin, joissa asunnon parhaat puolet on osattu tuoda oikealla tavalla hyvin esille. Asunnot ostetaan monesti tunteen perusteella ja sillä ensivaikutelmalla, jonka ostaja saa ensikertaa asunnon kuvia katsellessaan, on suuri vaikutus lopputulokseen eli asuntokauppoihin. Valokuva on ensimmäinen asia, joka asunnosta nähdään ja sen perusteella tehdään usein myös päätös asuntonäyttöön lähtemisestä.

Stailatut myyntikuvat

Stailattu myyntikuva tarkoittaa kohteen parhaimpien puolien esille nostamista stailauksen avulla, sekä laadukkaita ja inspiroivia myyntikuvia, joilla on helppo tehdä hyvä ensivaikutelma ostajaan. Jokainen myyjä saa myös ammattilaisen tekemän henkilökohtaisen ohjeistuksen siitä, kuinka juuri tämä koti kannattaa valmistella myyntiä varten. Anna siis ammattilaisten hoitaa kotisi stailaus ja valokuvaus myyntikuvia varten.

Tarjoamme seuraavia myyntistailauspaketteja:

Myyntistailauskonsultaatio stailatuilla myyntikuvilla

260 euroa

Stailatut myyntikuvat somisteilla, sisältäen myyntistailauskontultaation

590 euroa

(Hinnat sisältävät alv. 24%)

Molemmat pakettivät sisältävät ammattilaisen tekemän stailauksen ja stailatut myyntikuvat. Stailatut myyntikuvat somisteilla vaihtoehdossa sisustussuunnittelija tuo asuntoon sopivia somisteita, joilla asunto viimeistellään valokuvausta varten. Asunnon myyjä saa myös henkilökohtaisen kirjallisen ohjeistuksen siitä kuinka asunto kannattaisi valmistella esittelyjä varten.