Ilmoitustakuuvälittäjä

Ilmoitustakuu

Etuovi.com tarjoaa kaikille yksityisille myyjille ilmoitustakuun. Jos et jostain syystä saa myytyä kohdettasi itse, voit aina kääntyä Etuovi.comin ilmoitustakuuvälittäjän puoleen, jolloin saat maksamasi ilmoitushinnan takaisin, kun teet toimeksiantosopimuksen Kallio LKV:n kanssa. Kallio LKV on Etuoven ilmoitustakuuvälittäjä.

Tästä pääset Etuoven sivulle, jossa voit täyttää ilmoitustakuulomakkeen. Täytä lomake ja keskustele asiasta vielä asuntosi myyntiä hoitavan välittäjän kanssa.

Etuoven ohjeet tarkemmin

  • Ilmoitustakuu koskee vain Etuovi.comissa julkaistuja yksityisten kuluttajien myynti-ilmoituksia, ja on käytettävissä yhden (1) kerran / myyntikohde. Ilmoitustakuu koskee vain ilmoitushintaa, ei kohteelle mahdollisesti erikseen ostettuja lisänäkyvyyksiä.
  • Saadaksesi ilmoitushinnan takaisin edellytämme, että kiinteistövälittäjä on lisännyt myynti-ilmoituksen Etuovi.comiin. Asia pitää sopia kiinteistövälittäjän kanssa.
  • Myyjä täyttää ilmoitustakuulomakkeeseen välittäjän kanssa tehdyn toimeksiantosopimuksen tiedot: kiinteistövälitysyritys, kiinteistönvälittäjä, välittäjän Etuovi.comin ilmoituksessa oleva kohdenumero, sopimuksen päivämäärä, myyjän tilinumero ja yhteystiedot.
  • Toimeksiantosopimus on solmittava välittäjän kanssa viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua ilmoitusajan päättymisestä.
  • Ilmoitustakuuta on mahdollista käyttää vain ilmoitusten osalta, jotka ovat olleet esillä Etuovi.comissa vähintään neljän (4) viikon ajan. Aika lasketaan ilmoituksen julkaisupäivämäärästä.
  • Ilmoitushinta palautetaan 30 vuorokauden kuluessa ilmoitustakuulomakkeen vastaanottamisesta ja asiakastukemme tekemästä vahvistuksesta.