Asunnon myynti Jyväskylä

Kiinteistönvälitystä Jyväskylässä, ammattitaidolla ja luotettavasti. Kun on aika aloittaa asunnon myynti ja tavoitteenasi on saada asunto kaupaksi parhaalla mahdollisella hinnalla, olemme juuri oikea valinta. Korkeasti koulutetut välittäjämme hallitsevat asunnon myyntiprosessin joka vaiheen, ensimmäisestä tapaamisesta lähtien aina kaupantekotilaisuuteen saakka. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja huolehdimme siitä, että asiakkaamme saa parhaan mahdollisen palvelun, ja ajamme aina asiakkaamme etuja.

Myyntiprosessin kuvaus

Asunnon myynti alkaa kiinteistönvälittäjän arviokäynnillä, jolloin välittäjä arvioi asunnon ja tekee kirjallisen välitystarjouksen. Laaditaan toimeksiantosopimus, jossa sovitaan asunnon myyntiä koskevat yksityiskohdat, kuten myyntihinta, jolla asuntoa lähdetään myymään.

Kun toimeksiantosopimus on tehty käy välittäjämme kuvaamassa kohteen, hankkii tarvittavat asuntoa koskevat dokumentit ja laatii asunnon myynti-ilmoituksen, jonka jälkeen voidaan pitää ensimmäinen näyttö.

Saadut ostotarjoukset esitellään aina myyjälle ja myyjän ohjeiden mukaisesti käydään hintaneuvotteluita ostajien kanssa. Ostotarjouksen hyväksyminen jälkeen laaditaan kauppakirja kaupantekotilaisuutta varten. Kaupantekotilaisuudessa allekirjoitetaan kauppakirja, suoritetaan maksut ja hoidetaan mahdolliset avaimien luovutukset uudelle omistajalle. Tässä asunnonmyyntiprosessi lyhykäisyydessään.

1. Arviokäynti

Kiinteistövälittäjämme sopii kanssanne vierailuajan arviokäynnille, jossa välittäjä arvioi asunnon arvon ja tekee teille kirjallisen välitystarjouksen.

Asunnon arvoon vaikuttavia tekijöitä ovat ennen kaikkea sijainti, asunnon kunto ja alueen yleinen hintataso. Asunnon myyntihinta sovitaan yhdessä välittäjän ja myyjän kanssa perustuen alueen realistiseen hintatasoon. Lähtökohtana on kuitenkin se, että myyjä saa asunnostaan parhaan mahdollisen hinnan.

Kiinteistönvälittäjämme osaavat hinnoitella kohteet niin, että kauppa käy. Myyntiajat ovat lyhyitä, kun pyyntihinta on alusta asti oikealla tasolla.

2. Kohteiden näkyvyys

Panostamme digitaaliseen markkinointiin ja nykypäivänä internet-näkyvyys on erittäin tärkeässä roolissa. Kaikki kohteemme ovat näkyvissä valtakunnallisissa medioissa, Etuovi ja Oikotie palveluissa. Markkinoinnissamme hyödynnämme myös sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia. Tarpeen mukaan käytämme myös paikallista printtimediaa vauhdittamaan myyntiä.

3. Kohteiden esittely

Asuntoesittelyt ovat joko yleis- tai yksityisesittelyjä. Näyttöjen pitämisajankohdasta sovitaan aina yhdessä myyjän kanssa ja voidaan esimerkiksi sopia, että asunnossa pidetään pelkkiä yksityisnäyttöjä.

Yleisnäyttöjen osalta voidaan myös sopia kuinka usein näyttöjä pidetään, esim. kerran viikossa tai joka toinen viikko. Välittäjämme raportoivat myynnin edistymisestä aina näyttöjen jälkeen sekä sen lisäksi tarpeen mukaan.

4. Ammattitaito asuntokaupoissa

Meidän ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee asuntokaupan lainsäädännön ja ymmärtää sen vaikutuksen onnistuneisiin kauppoihin. Jatkuva kouluttautuminen ja ajan hermoilla pysyminen kuuluvat välittäjiemme toimenkuvaan.

5. Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokaupan kuntotarkastusta suosittelemme käytettäväksi erityisesti omakotikiinteistön myynnissä. Yleensä jo ennen myynnin aloittamista on järkevää teettää rakennuksen kuntotarkastus ammattitaitoisella kuntotarkastajalla. Kuntotarkastuksen teettäminen ennen varsinaisen myynnin aloittamista on järkevää, koska silloin tiedät itse mitä olet myymässä ja tehty kuntotarkastus helpottaa myös välittäjäämme kiinteistösi hinnan arvioimisessa. On kaikkien osapuolten etu, että hinta-arvio on heti myynnin alusta lähtien oikea ja siinä on huomioitu rakennuksen kunto. Mikäli kuntotarkastuksessa havaitaan puutteita, voidaan korjaustoimenpiteitä tehdä jo ennen myynnin aloittamista.

Lähes poikkeuksetta kaikki potentiaaliset ostajat kysyvät välittäjältä kuntotarkastuksesta. Kun kuntotarkastus on tehty jo etukäteen, antaa se hyvän ja asiantuntevan kuvan myynnistä sekä tietysti kohteesta.