Huutokauppamyynti

Haluaisitko myydä asuntosi nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti päivän hintaan? Anna asuntosi meille välitettäväksi niin hoidamme sen myynnin nettihuutokaupassa. Teemme yhteistyötä Suomen suosituimman huutokauppasivuston Huutokaupat.com:n kanssa, jossa ostajien tavoitettavuus on huippuluokkaa. Asunnot myydään huutokaupan ehdoin, siinä kunnossa ja sellaisenaan kuin ne myyntihetkellä ovat.

Huutokaupan järjestämisestä veloitamme kiinteän välityspalkkion 2500 euroa (sis. alv.24%). Lisäksi veloitamme asiakkaalta Huutokaupat.comin veloittaman ilmoitusmaksun.

Kiinteistön, asunto-osakkeen tai tontin nettihuutokaupan (hinnat ovat alvittomia):

  • Myyntiprovisio on 2,5 %, vähintään 200 € (Minimihinta) ja enintään 1000 €.
  • Kaikista ilmoitetuista kohteista veloitetaan vähintään Minimihinta 200 € (kohde on myyty, kohteesta tehty korkein tarjous on hylätty, kohde on peruttu tai mikäli kohteeseen ei ole tehty yhtään tarjousta).

 

Myyntiprosessi

Asunnon myynti huutokaupassa etenee lähes samalla tavalla kuin normaalissakin myynnissä. Keräämme tarvittavat dokumentit myyntiä varten, kuvaamme kohteen ja luomme myyntiesitteen. Myynnin edetessä kohteeseen järjestetään näyttöjä, joissa ostajaehdokkaat voivat siihen tutustua. Suurin ero normaaliin myyntiprosessiin ja se, että huutokauppamyynnillä on selvä aikataulu. Myynti ei veny ja se saadaan päätökseen sovitussa aikataulussa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää asunnon myynnistä huutokaupalla.

Yhteistyössä: