Välityspalvelut

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Arviokirjat

Palveluihimme kuuluu myös virallisten arviokirjojen laadinta asunto-osakkeista sekä kiinteistöistä. Asunto-osakkeen kirjallinen hinta-arviokirja maksaa 350 euroa ja kiinteistön 450 euroa.

Kiinteistön arvioija perehtyy kohteeseen ja sen hintaan vaikuttaviin tekijöihin. Arviokirjassa on selvitetty käytetty arviointimenetelmä ja se, mihin arvion lopputulos perustuu. Arviota laadittaessa on otettu huomioon miten paras mahdollinen hinta saadaan ja arvioitu kohteen käypä hinta.

Asunnon ostopalvelut

Oletko ostamassa asuntoa ja haluat ammattilaisen apua. Useimmat meistä ostavat asunnon vain muutaman kerran elämänsä aikana. Meille asuntojen välittäminen on jokapäiväistä. Tunnemme markkinat, lait sekä tekniikan. Siksi osaamme auttaa sinut yksilöllisesti sisälle uuteen kotiisi. Ostotoimeksiantosopimus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ja mikä tärkeintä, maksat vain toteutuneista kaupoista, eikä toimeksianto sido kaupantekoon vaan voit ostaa asunnon vapaasti muualtakin.

Palvelun esimerkkisisältöä:
• Välittäjä on käytössäsi asuntonäytöillä.
• Lisätietoa haluamistasi kohteista (hintakehitys, tietoa asuinalueesta, toteutuneista kauppahinnoista).
• Konsultointi pankkiasioihin (asuntolaina, panttausjärjestelyt, verotus, jne.).
• Tarvittavien asiakirjojen tulkinta ja täyttäminen asiakkaan kanssa.
• Avustaminen hintaneuvotteluissa parhaan mahdollisen kaupan saamiseksi.

Olitpa sitten ensiasunnon ostaja tai sijoittaja, ota rohkeasti yhteyttä. Ostotoimeksiannon perushinta on 2,9 % (sis.alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta.

Kauppa – ja asiakirjat

Jos olet myymässä itse asuntoasi, laadimme teille asianmukaiset kauppakirjat. Myös esim. paritalojen hallinnanjakosopimusten laadinta kuuluu palveluihimme. Voit toimittaa kaupan tekemistä varten tarvittavat asiakirjat meille itse tai me hoidamme niiden hankkimisen.

Vuokrauspalvelut

Omistat ehkä sijoitusasunnon ja haet siihen vuokralaista. Me autamme sinua löytämään sopivan vuokralaisen helposti. Varmistamme myös, että saat luotettavan vuokralaisen tarkistamalla vuokranhakijoiden taustat ja luottotiedot.

Palkkiohinnasto

Tutustu meidän kiinteähintaisiin välityspalkkioihin Palkkiohinnasto-sivulla. Prosenttiperusteinen välityspalkkiomme on 3,2 % (sis. alv 24 %) kohteen velattomasta hinnasta tai sopimuksen mukaan. Arviokäyntimme on maksuton. Palvelun sisällöstä sovitaan kohteen mukaisesti.