Ville Paavolainen

Ville Paavolainen, BBA, LKV

Toimitusjohtaja

En ole sanoja suustaan suoltava myyntimies. En edes halua. Mieluummin kuuntelen, asiakkaitani. Kuuntelen ymmärtääkseni, mitä he haluavat ja tarvitsevat. Näin osaan parhaiten auttaa heitä olivat he sitten ostamassa tai myymässä. Vahvasti uskon, että kuuntelemalla asiakkaiden tarpeita saavutan heidän luottamuksensa. Ja asuntokaupoissa luottamus on iso asia. Yhtä iso kuin on kaupan kohdekin – usein elämän suurin hankinta.

Luottamus. Kuuntelemisen lisäksi se koostuu vahvasta osaamisesta, perehtymisestä ja intohimosta auttaa ihmisiä. Välittäjänä en oio mutkia enkä jätä asioita selvittämättä minulle uskotuista myyntikohteista. Minun asuntonäytölläni ostajat eivät kuule sanoja ”en tiedä” tai ”en ole varma”. Korkeintaan saat kuulla ”minä selvitän ensi tilassa”.

Loppujen lopuksi tämäkin ammatti on hyvin yksinkertaista, kun sen niin oivaltaa. Ihmisten elämän tilanteet vaihtuvat ja toinen tarvitsee sitä asuntoa, joka minulla on myynnissä. Toinen taas haluaa siitä luopua. On vain löydettävä hinta, joka on myyjälle oikein hyvä hinta ja ostajalle mukavan huokea. Siihen päädytään väistämättä ja hyvissä ajoin ihan jo lähtien siitä, että minulta saa arviokäynnillä vain realistisia hinta-arvioita. Oikea hinta. Lyhyt myynti aika. Lopun laitan luottamuksen varaan.

Puh. 040 554 1155
Sähköposti: ville.paavolainen@kalliolkv.fi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Villeen

*-merkityt kentät ovat pakollisia