Nina Tawast

Kiinteistönvälittäjä Nina Tawast

Nina Tawast

Markkinointipäällikkö

Olen kauppakorkeakoulun markkinoinnin, johtamisen, viestinnän ja kauppaoikeuden osaaja. Vapaa-ajan kiinnostukseni asuntomarkkinoiden kehitystä, asuntosijoittamista ja kotien remontointia kohtaan ovat saaneet minut tekemään harrastuksestani työn, jossa voin hyödyntää osaamistani myös asiakkaideni hyväksi. Tunnen kotien remontointia ja hankkeisiin liittyvää suunnittelua, budjetointia, kilpailutusta ja toteutusta. Lisäksi taloyhtiöiden ja kiinteistöjen rakennustekniikka, taloyhtiöiden hallitustyöskentely ja talousasiat ovat minulle tuttuja. Koulutukseni ja aiemman työurani ansiosta osaamiseni keskiöön ovat asettuneet myös yrityksien, tuotteiden ja palveluiden markkinointi, tuotteistaminen ja palveluiden konseptointi, kotimaisten ja kansainvälisten asiakkuuksien ja yhteistyökumppanuuksien johtaminen sekä esimiestehtävät.

Lupaan kuunnella toiveitasi tarkkaan ja löytää asuntosi välitykseen kaikkein toimivimmat askelmerkit, jotta elämäsi kaupat saadaan sujumaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tarvittaessa minulta löytyy tuoreimmat ja uusimmat näkökulmat kotisi toimivimpaan markkinointiin. Toimin kotisi myynnissä asiantuntijanasi, ollen apunasi kaupan jokaisessa vaiheessa.

Minusta on sanottu, että olen helposti lähestyttävä ja positiivinen henkilö; kanssani on miellyttävä tehdä yhteistyötä. Olen saanut myös palautetta hyvästä ihmistuntemuksestani ja kyvystäni ottaa muiden tarpeet huomioon. Minusta löytyy myös leikkisämpi ja nauravaisempi puoli, joka tulee säännöllisesti esiin niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kesken.

Teen töitä aikaansaadakseni positiivista arvoa asiakkaideni ja yrityksemme yhteistyökumppanien elämään. Kotisi välitystehtävien lisäksi huolehdin myös Kallio LKV:n markkinoinnista. Työskentelyotteessani näkyy kunnioitukseni yrittäjiä kohtaan: joka päivä edistän kanssamme yhteistyössä toimivien yritysten menestymistä vahvistamalla yhteistyökumppanuuksiamme ja tarjoamalla kumppaniyrityksillemme Kallio LKV:lta parhaimman mahdollisen toiminnan tuen.

Tarpeen tullen palvelen sinua myös englanniksi ja ranskaksi. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan lisää, kuinka voin olla sinulle parhaimmalla tavalla avuksi!

Puh. 040 552 2811
Sähköposti: nina.tawast@kalliolkv.fi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Ninaan

*-merkityt kentät ovat pakollisia