Välittäjät

Kiinteistönvälittäjät Jyväskylä

 

Kiinteistönvälittäjät Jyväskylä

Jarno Mononen, LKV
Myyntijohtaja

Olen ahkera, työtä pelkäämätön ja asiakaslähtöinen kiinteistövälittäjä. Pidän tiiviisti yhteyttä asiakkaisiini, ja huolehdin siitä, että kaikki osapuolet tietävät missä olemme prosessissa menossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Kiinteistönvälittäjänä huolehdin aina siitä, että asuntokaupat hoituvat mahdollisimman sujuvasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Asuntokaupoissa puhutaan aina merkittävistä rahasummista. Siksi ei todellakaan ole yhdentekevää kenet valitset kiinteistönvälittäjäksesi huolehtimaan asuntovarallisuudestasi. Kun haluat hoitaa asuntoasiasi sujuvasti kokeneen asiantuntijan avustuksella, ole minuun yhteydessä, niin tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat. Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille, niin voin kertoa nykyisen kotisi arvon asuntomarkkinoilla ja kertoa, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua.

Puh. 040 554 1155
Sähköposti: jarno.mononen@kalliolkv.fi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Jarnoon

*-merkityt kentät ovat pakollisia


Kiinteistönvälittäjät JyväskyläMartti Kaunismaa, KTM
Myyntipäällikkö

Omaan pitkän kokemuksen kiinteistönvälitysalalta. Vahvuuksiani ovat luotettavuus ja pitkäjänteisyys. Työssä tuntee onnistuneensa silloin, kun entinen asiakas ottaa uudelleen yhteyttä asuntokauppojen merkeissä. Maisterin tutkinto taloustieteestä sekä opettajaopinnot antavat hyvän pohjan kiinteistönvälitysalalla työskentelemiselle.

Puh. 040 552 2702
Sähköposti: martti.kaunismaa@kalliolkv.fi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Marttiin

*-merkityt kentät ovat pakollisia


Jari PaajanenJari Paajanen, DI, LKV
Kiinteistönvälittäjä

”Asuntokauppaa insinöörimäisellä tarkkuudella ja huolellisuudella”. Työurani aikana olen toiminut monipuolisissa ja vastuullisissa teollisuuden eri tehtävissä, kuten myös myynnissä. Olen tottunut vaativiin tehtäviin, joissa tarvitaan huolellisuutta ja luotettavuutta – ja juuri siitä asuntokaupoissa on kyse. Diplomi-insinöörin koulutus ja kauppatieteen maisterin opinnot vahvistettuna LKV-tutkinnolla antavat vahvan pohjan laadukkaalle asiakaspalvelutyölle asuntojen parissa.

Ota yhteyttä, kun etsit kiinteistönvälittäjää Jyväskylästä, niin myydään asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan – luotettavasti.

Puh. 040 559 4309
Sähköposti: jari.paajanen@kalliolkv.fi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Jariin

*-merkityt kentät ovat pakollisia